Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.* FLV fájlokat legegyszerűbben az Előnézetben játszhat le. Letöltés utáni lejátszáshoz az ingyenes Sothink FLV Player programot ajánljuk!

 
6.15 MB
2012-10-11 14:38:00
 
 

flv-application/octet-stream
Nyilvános Nyilvános
581
2424
Rövid leírás | Teljes leírás (1.07 KB)

Kanizsa TV
2012-10-08 12:42
Könyves vasárnap

Nagykanizsa - Az Országos Könyvtári Napok zárásaként Könyves Családi Vasárnapot tartottak a Halis István Városi Könyvtárban. A rendezvényt a FÉNY, azaz a Fogyatékkal Élők Nyílt Napjaként is hirdették.

Idén az Országos Könyvtári Napok az „Aktív idősödés és a nemzedékek közötti szolidaritás európai éve 2012” rendezvénysorozathoz kapcsolódott, s így az idősebbeket kívánták elsősorban megszólítani az intézmények.
Vasárnap bárki csatlakozhatott a városi könyvtárban tartott kötetlen beszélgetésekhez, ahol többek közt a FÉNY információs kártya bevezetéséről, és az ehhez kapcsolódó lehetséges kedvezményekről esett szó. A délután további részében volt még kerekasztal-beszélgetés a fogyatékkal élők kapcsán.
Egy-egy program közt az érdeklődőknek lehetőségük nyílt a könyvtár kávézójában kiállítás megtekintésére is, mely fiatal fotósok Kis-Balatonon készült képeit mutatja be.